Davutoğlu'ndan KARAR yazarlarına ziyaret

Davutoğlu'ndan KARAR yazarlarına ziyaret

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Selçuk Özdağ'a yönelik saldırının ardından yaptığı haberler nedeniyle hedef alınan KARAR yazarlarına destek ziyaretinde bulundu. Karar yazarlarına geçmiş olsun dileğinde bulunan Davutoğlu, gazetenin yazarları ve yöneticileriyle sohbet etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, KARAR’ın İstanbul Sarıyer’de bulunan merkezine Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Serkan Özcan, Genel Başkan Yardımcısı Kerim Rota, Genel Başkan Danışmanı Dinçer Türkmen ve  Gelecek Partisi İl Başkanı İsa Mesih Şahin eşlik etti.

whatsapp-image-2021-01-21-at-15-47-50.jpg

Davutoğlu; KARAR Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras ile yazarlarımız Mustafa Karaalioğlu, Elif Çakır, Akif Beki ve Yıldıray Oğur’a "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

whatsapp-image-2021-01-21-at-15-47-40.jpg

'KARAR GAZETESİ TARİHİ BİR ROL OYNADI'

Yazarlarımız Taha Akyol, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un yaşadığı talihsiz durumla ilgili yanlarında olduğunu bilinmesini istediğini söyleyen Davutoğlu, "Karar gazetesi bu süreçte tarihi bir rol oynadı. Toplumun önemli bir kesiminin vicdanını harekete geçirdi. Gazetenizin tarafsız yayın politikasını takdirle karşılıyorum ve Türkiye’nin önemli bir yayın organı olan Karar'ı ilgiyle okuyorum" dedi.

whatsapp-image-2021-01-21-at-15-47-42.jpg

Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Kiras da Davutoğlu'na ziyaret için teşekkür etti.  

DAVUTOĞLU: ÖZGÜR BASININ OLMADIĞI YERDE DEMOKRASİ OLMAZ  

Ziyarete ilişkin Twitter hesabı üzerinden videolu paylaşımda bulunan Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

Karar gazetesini ziyaret ederek, muhatap oldukları tehdit ve saldırılarla ilgili geçmiş olsun dileklerimi ilettim.  

Son dönemde, siyasilere ve gazetecilere yönelik saldırıların artması kaygı vericidir. Özgür basının ve özgür siyasi muhalefetin olmadığı yerde demokrasi de olmaz! 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN