Davutoğlu: Ülkemiz yeniden karanlık günlere sürüklenmek istiyor

Davutoğlu: Ülkemiz yeniden karanlık günlere sürüklenmek istiyor

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni olduğu Agos gazetesi önünde, 2007 yılında uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hrant Dink'i andı: Hala bu cinayet tam olarak aydınlatılamamışken yeni siyasi terör olaylarıyla ülkemiz karanlık günlere sürüklenmek istiyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 14 yıl önce kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni olduğu Agos gazetesi önünde uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hrant Dink'i andı.

Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hala bu cinayet tam olarak aydınlatılamamışken yeni siyasi terör olaylarıyla ülkemiz karanlık günlere sürüklenmek istiyor" dedi. 

 

 

Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle: 

"Hrant Dink’in hain bir cinayetle bizden koparılışının üzerinden 14 yıl geçti. O’nu saygıyla anıyorum. Hala bu cinayet tam olarak aydınlatılamamışken yeni siyasi terör olaylarıyla ülkemiz karanlık günlere sürüklenmek istiyor. Gelecek Partisi olarak buna asla izin vermeyeceğiz!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN