Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu kimdir?

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu kimdir?

Deren Talu kimdir? sorusunun yanıtı google gibi arama motorlarında araştırılıyor. Defne Samyeli'nin kızı kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Deren Talu hakkında merak edilenler haberimizde.

Haberimizde 'Deren Talu kimdir?' sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Peki Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu kaç yaşında? Ne iş yapıyor?  İşte bütün bu soruların cevabı ve son dakika haberleri yazımızda...

DEREN TALU KİMDİR? 

Ünlü manken ve sunucu Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu googlede trend oldu.  Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'ya Acun Ilıcalı'nın ev aldığı iddia edildi. Peki Sinem Umaş'ın Twitter'da yaptığı paylaşım doğru mu? Deren Talu bu konuda henüz bir açıklama yapmadı.

18-11/26/defne-samyelinin-kizi-deren-talu-kac-yasinda.jpg

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu 1996'da Amerika'da dünyaya geldi. 22 yaşında olan Deren Talu'nun babası ünlü mimar Eren Talu. Deren Talu, Manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu’nun kızıdır. Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı.

Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı. Deren Talu menkenlik ve oyunculuk yapıyor. 

SİNEM UMAŞ'DAN DEREN TALU İDDİASI

Sinem Umaş Acun Ilıcalı ve Deren Talu'nun sevgili olduğunu iddia etti. 

DEREN TALU'DAN SERT AÇIKLAMA

Deren Talu, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra’ya en on 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!!! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz.”

Defne Samyeli de sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Yine dedikodu, yine iftira, yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik. Ne ilişkisi, ne Londrası, ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinler yok. Kızım Deren'in adını karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlulular elbette ortaya çıkacak, cezelarını çekeckeler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler"

 

ŞEYMA SUBAŞI VE ACUN ILICALI BOŞANDI

Geçen yıl eylülde Fransa'nın Marsilya kentinde nikah masasına oturup, St. Tropez'de düğün yapan Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı çiftinin önümüzdeki günlerde boşanacakları, evliliğin bitmesinde ise birçok nedenin olduğu ifade edildi. Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının sunucularına mesajla ulaşan Ilıcalı, "Boşanıyoruz, haberler doğru" dedi. Uzun süre birliktelik yaşayan Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı çiftinin 5 yaşında Melisa isminde bir kız çocukları var.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN