Şeyma Subaşı 1 ay önce bu fotoğrafı paylaşmış!

Şeyma Subaşı 1 ay önce bu fotoğrafı paylaşmış!

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın boşanacağı iddiası dün gece gündeme bomba gibi düşmüştü. Acun Ilıcalı sabah yaptığı açıklamada boşanacağı iddialarını doğruladı. Şeyma Subaşı 1 ay önce Acun ile mutluluk fotoğrafını paylaşmış 'Musmutlu haftalar' yazmıştı.

 TV8 ve TV8,5'un sahibi Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl Fransa'da evlendiği eşi Şeyma Subaşı ile yollarını ayırıyor. Çiftin anlaşmalı olarak boşanacağı bildirildi. 2.Sayfa programının duyurduğuna göre Acun Ilıcalı, boşanma haberlerini doğruladı.Ilıcalı ve Subaşı, bugün saat 14:00'de Silivri Adliyesi'nde boşanacak.


ŞEYMA SUBAŞI 1 AY ÖNCE BU FOTOĞRAFI PAYLAŞMIŞTI!

18-11/26/seyma-paylasim.jpg


ACUN ILICALI: BUGÜN BOŞANIYORUZ

Kanal D'deki 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile boşanacaklarını doğruladı. Acun Ilıcalı, bugün mahkemede anlaşmalı olarak boşanacaklarını ifade etti.


ŞEYMA SUBAŞI VE ACUN ILICALI BOŞANIYOR

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990’da İstanbul'da dünyaya geldi. Şeyma Subaşı ilk olarak 2008 yılında Miss Turkey'e katıldı. Şeyma Subaşı ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösterdi, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı bölümünde okudu. Şeyma Subaşı, Var Mısın Yok Musun? yarışmasına katılmış ve 69 Bin TL ödül kazanarak ayrılmıştı. Bu tarihten sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşan Subaşı, "Yok Böyle Dans" isimli yarışmada kostüm tasarımcısı olarak çalışmaya başladı. Eylül ayında 8 yıldır beraber olduğu Acun Ilıcalı ile evlenen Şeyma Subaşı'nın ünlü televizyoncudan bir de Melisa adında kızı bulunuyor. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez’de 250 kişinin katılımıyla gerçekleşen törenle dünyaevine girdi.

18-11/26/acun-2.jpg

18-11/26/acun-3.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN