Demirtaş'tan Arınç'ın sorularına gayr-ı ciddi cevap

Demirtaş'tan Arınç'ın sorularına gayr-ı ciddi cevap

Selahattin Demirtaş, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Suruç'taki patlama noktasında neden hiç HDP'li yönetici yoktu" sorusuna verdiği ciddiyetten uzak cevapla tepki topladı.

Suruç'ta 32 gencin ölümü ile sonuçlanan patlamayı değerlendiren Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, HDP'ye bazı sorular yöneltti. Demirtaş'ın Arınç'ın sorularına verdiği cevap ise "Üzme kendini. Hepimiz bir gün öleceğiz" oldu.

Arınç'tan Demirtaş'a sorular

Bakanlar kurulunun ardından açıklama yapan Arınç, "Suruç'ta polis yoktu" diyenlere bir soru sormak istiyorum" dedi ve şunları kaydetti:

"HDP'li yöneticiler neden yoktu?"

"Burada hiçbir HDP il yöneticisi, il belediye başkanı, ilçe belediye başkanı, ilçe yöneticisi yok. Halbuki bütün kayıtlar gösteriyor ki Suruç'ta her gün en az 3 tane gösteri yapılıyor, bu gösterilerin dışında defalarca her olay sebebiyle açıklamalar yapılıyor. Ve hepsini yapanlar da HDP'nin yöneticileri. Acaba bu grubun içine neden gelmediler, niye katılmadılar? Neden orada yoklardı?. Çok masum bir gerekçeleri olabilir, doğrusu öğrenmek isteriz. 'Ama asker yoktu, hükümet neredeydi, katil Erdoğan' diye bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na hakaretler yağdıran soysuzlara karşı herkesin dikkatli olmasını rica ediyorum."

Demirtaş'tan gayr-ı ciddi cevap!

Arınç'ın "HDP'li yöneticiler neden yoktu" sorusuna Selahattin Demirtaş'tan ciddiyetten uzak bir cevap geldi.

Arınç'ın sorusuna cevap vermek yerine laubali bir uslüp takınan Demirtaş, kullandığı ifadeler nedeniyle tepki çekti.

Soylal medya hesabından açıklama yapan Demirtaş, "Merak etme, hepimiz bir gün eninde sonunda ölenler arasında olacağız. Üzme kendini" mesajını yazdı.

15-07/23/demirtas_7820.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN