Destek bekleyen müzisyenlere skandal çağrı: Kilitli sosyal medya hesaplarını açın

Destek bekleyen müzisyenlere skandal çağrı: Kilitli sosyal medya hesaplarını açın

POPSAV, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 'Müzik Susmasın' desteğine başvuran müzisyenlere skandal bir çağrı yaptı: Başvurunuzun kontrol edilebilmesi için kilitli sosyal medya hesaplarınızı 10 Ocak'a kadar açık tutun.

SALİHA SULTAN | KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 'video çekip gönderme' şartlı bin TL'lik 'Müzik Susmasın' destek paketine tepkiler sürerken, Popüler Müzik Sanat Vakfı'nın (POPSAV) desteğe başvuruda bulunan sanatçılara yaptığı çağrı büyük tepki çekti.

POPSAV'DAN SKANDAL 'RİCA'

Sosyal medyadan üyelerine duyuru yapan POPSAV, son paylaşımında "Kültür ve Turizm Bakanlığı destek başvurusunda POPSAV'ı referans gösteren arkadaşlarımızdan başvurularının kontrol edilebilmesi için kilitli sosyal medya hesaplarını 10 Ocak tarihine kadar açık tutmalarını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

01-005.jpg

"YARDIM İÇİN HESAPLARINIZA BAKILIYOR"

Sanatçı Destek Platformu da POPSAV’ın duyurusunu paylaşarak "Sosyal medya hesaplarınız gizli ise açın arkadaşlar, yardımlar için sosyal medya hesaplarınıza da bakılıyor" uyarısı yaptı.

02-002.jpg

Müzisyenler ise paylaşımlara "Başvuruda sosyal medya hesabı sorulmamıştı" diyerek tepki gösterdi.

'MÜZİK SUSMASIN' DESTEK PAKETİNE TEPKİ

Koronavirüs salgını müzik sektörünü de vurmuştu. Mart'tan itibaren getirilen yasak ve kısıtlamalar nedeniyle mali krize sürüklenen müzik sektörü aylar boyunca 'Müzik Susmasın' adı altında onlarca kampanya düzenlemişti. 

Müzisyenlerin çağrısına 9 ay sonra cevap veren Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bin TL’lik 'Müzik Susmasın' destek paketi ise 'vido çekip gönderme' şartı nedeniyle tepki görmüştü.

01-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN