DEVA Partisi'nden hükümete yoksulluk eleştirisi: Alay ediyorlar

DEVA Partisi'nden hükümete yoksulluk eleştirisi: Alay ediyorlar

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakcı, son günlerde hükümet kanadından halkın sorunlarına karşı yapılan açıklamalara dikkat çekerek "iş, gelir ve refah düzeyi sağlamakla yükümlü olan iktidar, halkımızın yaşadığı ağır sıkıntılar ile adeta alay ediyor" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakcı, hükümeti halkın sıkıntılarıyla alay etmekle suçladı.

Çanakcı, parti genel merkezinde yaptığı video açıklamada, "Bir yandan istihdam ve gelir kayıpları, diğer yandan artan vergi ve zamlar halkımızı ağır bir geçim sıkıntısı ve yoksullaşma içine sokmuştur" diye konuştu.

Çanakcı, özetle şunları söyledi:

"VATANDAŞLARIMIZ ZAM VE VERGİ BASKISI ALTINDA YAŞIYOR"

"İşlerini ve gelirlerini kaybeden vatandaşlarımız ilave olarak her gün yağmur gibi yağan zam ve vergi baskısı altında yaşamaya mahkum edilmiştir. Fahiş fiyat artışı ile mücadele iddiası altında esnafı, pazarcıları, marketleri baskı altına alan iktidarın kendisi, kontrol ettiği vergi ve fiyatları artırmaktan geri durmuyor. Bir yandan istihdam ve gelir kayıpları, diğer yandan artan vergi ve zamlar halkımızı ağır bir geçim sıkıntısı ve yoksullaşma içine sokmuştur. 

Vatandaşlarımız pazarlardan ve çöplerden atık gıda toplar hale gelmiştir. İnsanlarımız avuçlarına ‘aş ve iş’ yazarak hayatlarına son veriyor. Buna mukabil, her bir vatandaşımıza insan onuruna yaraşır iş, gelir ve refah düzeyi sağlamakla yükümlü olan iktidar, halkımızın yaşadığı ağır sıkıntılar ile adeta alay ediyor. İktidar; halkımıza 'kuru ekmeği' bile çok görüyor. Temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayan vatandaşlarımızın daha da azı ile nasıl yetineceğini ve atık gıdalarla nasıl yaşayacağını öğretmeye çalışıyor. Kendileri için saymakta zorlandığımız lüks araç ve özel uçak sahibi olmakta bir beis görmez iken, vatandaşımıza bir telefon sahibi olmayı dahi çok görüyorlar."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN