Donald Trump'a gökyüzünden protesto: İğrençsin

Donald Trump'a gökyüzünden protesto: İğrençsin

Amerika'da geleneksel olarak yapılan yılbaşı festivalinde hava gösterisi yapan uçaklar Cumhuriyetçi aday Donald Trump’a gök yüzünden mesaj gönderdi. Irkçı sözleri ile tepki çeken Trump hakkında gökyüzüne 'iğrenç' yazıldı.

Amerika'da geleneksel olarak yapılan yılbaşı festivalinde hava gösterisi yapan uçaklar Cumhuriyetçi aday Donald Trump’a gök yüzünden mesaj gönderdi.

Festival alanında havalanan beş uçak gökyüzünde ‘Amerika harika’, ‘Donald Trump iğrenç’ mesajını yazarak tartışmalı adaylardan Trump’ı protesto etti.

16-01/03/videoynewskatiecouriccomdf3727ac-3227-3cc1-9d7b-f1fae7858acf_full.jpg

Trump karşıtı Stan Pate yaptırdı

Gökyüzünden Donald Trump’a verilen mesajlar arasında ayrıca ‘Trump faşist bir diktatör’ yazısı da yer aldı. Söz konusu gelişmenin arkasında Donald Trump’a karşı kampanya yürüten işadamı Stan Pate olduğu ortaya çıktı. İşadamı Pate daha önce de bilboardlara verdiği reklamlarda Trump karşıtı söylemlerde bulunmuştu.

Hem Müslüman karşıtı hem cinsiyetçi

Donald Trump’ın kadın, göçmen ve Müslümanlar hakkındaki konuşmaları dünya genelinde tepkilere neden olmuştu. Cumhuriyetçi aday son konuşmasında Hilary Clinton gibi bir kadının başkan olmaması gerektiğini belirtmiş, bu sözler cinsiyet ayrımı yaptığı yorumlarına yol açmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN