Donald Trump başörtülü kadını salondan attırdı

Donald Trump başörtülü kadını salondan attırdı

İslam ve müslüman karşıtlığını her fırsatta dışa vuran ABD'nin Cumhuriyetçi Başkan aday adayı Donald Trump yeni bir skandala imza attı. Sağduyulu Amerikalıların Trump, seçim mitingi sırasında salondaki başörtülü kadını dışarı çıkarttı.

Müslümanların ABD'ye girişinin engellemeyi vaat eden Cumhuriyetçi Başkan aday adayı Donald Trump, ilk adımı kendisi attı. Trump, başörtülü müslüman kadını salondan attırdı.

Müslüman kadın, Donald Trump’ın salon mitinginden dışarı çıkarıldı. Trump daha önce Müslümanların ABD’ye girişinin engellenmesi çağrısı yapmıştı.

16-01/09/1_3995_1.jpg

Trump başörtülü kadını böyle kovdurttu:

2016 ABD Başkanlık Seçimleri'nde Cumhuriyetçi Parti'nin favori adaylarından Donald Trump, Müslümanların 'küresel cihadı desteklediğini' iddia edip tüm Müslümanların ABD'ye girişinin engellenmesi gerektiğini savunmuştu.

16-01/09/2_18_1.jpg

16-01/09/2_9381_2.jpg

Başörtülü kadını salondan çıkardılar

Kuzey Carolina eyaletinde seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyetçi Parti aday adaylarından İslam düşmanı Donald Trump'ın mitingine katılan başörtülü Müslüman kadın salondan kovuldu.

'İğrençsin Trump'

Trump'un müslüman ve mülteci karşıtı söylemleri sağduyulu Amerikalıları da rahatsız ediyor. Trump'a karşı karşı kampanya yürüten milyoner Stan Pate, California’da yeni yıl kutlamaları sırasında gökyüzüne “Amerika Harika, Trump İğrenç” yazdırdı.

ABD’nin California eyaletinde geleneksel olarak gerçekleştirilen yeni yıl kutlamaları sırasında ilginç bir olay yaşandı. ABD’de müslüman ve mülteci karşıtı söylemleriyle tepki toplayan başkan aday adayı Donald Trump’a karşı kampanya yürüten işadamı Stan Pate, binlerce kişinin katıldığı kutlamalar sırasında Trump’ı unutulmayacak bir şekilde protesto etti.

"Kremlin'in adayı Trump"

Cumhuriyetçi Parti’den başkan aday adayı olan milyarder işadamı Trump, seçim kampanyası sırasında daha önce birçok kez Putin’i gündeme getirmiş, başkan seçilmesi halinde Putin ile "iyi geçineceğini" ifade etmiş, Putin ile görüşmek istediğini belirtmişti. 

Yanı sıra Ukrayna medyasında yer alan bazı haberlerde Donald Trump'ın Rus ajanı olduğu iddia edilmişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN