Donald Trump'tan şok açıklama: Katil olsam bile oy kaybetmem

Donald Trump'tan şok açıklama: Katil olsam bile oy kaybetmem

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan aday adaylarından Donald Trump, çok popüler olduğunu, birini ''vursa bile'' oy kaybetmeyeceğini söyledi.

MSNBC televizyonunun aktardığına göre Iowa'daki bir seçim kampanyasında konuşan ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan aday adaylarından Donald Trump, ''Beşinci Cadde'de durup elimdeki silahla birine ateş etsem bile ben oy kaybetmem, tamam mı? Bu inanılmaz bir şey'' dedi.

Başkanlık seçimleri 8 Kasım'da

ABD'de 8 Kasım 2016'da yapılması planlanan başkanlık seçimleri için yürütülen anketlerde Trump başı çeken aday olarak görülüyor.

1946'da New York'ta doğan Amerikalı iş adamı, siyasetçi ve iş insanı, 2016 ABD başkanlık seçimleri için Cumhuriyetçi Parti adayının belirleneceği parti içindeki yarışa katılacağını açıklamıştı. 

Trump göçmenler özellikle de Müslümanlara yönelik ırkçı açıklamalarıyla tepki toplamıştı. 


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN