ABD’nin First Lady’si Biden’ın ikinci dönem adaylığının sinyalini verdi

ABD’nin First Lady’si Biden’ın ikinci dönem adaylığının sinyalini verdi

ABD liderinin eşi Jill Biden, ilerleyen yaşından dolayı 2024 yılında yapılacak seçimlerde adaylık tartışmaları devam eden ABD lideri Biden’la ilgili sürpriz bir açıklamada bulundu. Başkan adaylığına niyetli olduğunu sık sık belirten Biden’ın eşi, “Başladığını bitirmedi” dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, uzun zamandır yeniden seçilme niyetinin olduğunu söylemesine rağmen, henüz resmi hale getirmedi ve başkanlığa aday olmak için çok yaşlı olup olmadığı tartışmalarla mücadele etti.

‘KAÇ KERE SÖYLEMESİ GEREKİYOR’

First Lady Jill Biden, Biden'in ikinci bir dönemi için aday olacağı en açık sinyallerinden birini verdi. Kenya başkenti Nairobi'de adaylık sorularına cevap veren Biden, “Bitmediğini söylüyor. Başladığını bitirmedi. Önemli olan bu. İnanmanız için kaç kez söylemek zorunda?” dedi.

80 yaşındaki Biden, ikinci dönemi için aday olup seçilirse, görevi 86 yaşındayken son bulacak. Ancak parti üyeleri ve destekçilerinin arasında adaylığıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN