Abramovich'e bir darbe de AB'den

Abramovich'e bir darbe de AB'den

İngiltere'de varlıkları dondurulan Chelsea’nin sahibi Rus oligark Roman Abramovich'e bir darbe de Avrupa Birliği'nden geldi. AB, Abramovich’in varlıklarını dondurma konusunda anlaştı.

Rusya’nın Ukrayna'ya işgalinin ardındanı Avrupa’da Rus oligarklara yönelik yaptırımlar devam ediyor. Avrupa Birliği’nin Rus oligark Roman Abramovich‘in varlıklarını dondurma konusunda anlaştığı belirtildi.

Reuters’in iki diplomatik kaynağa dayandırdığı haberine göre AB diplomatları Chelsea futbol kulübünün sahibi Roman Abramovich’in yaptırım listesine alınmasında anlaşmaya vardı.

Daha önce İngiltere, Chelsea’nin sahibi Abramovich’in, varlıklarının dondurulduğu, İngiltere’deki bireyler ve işletmelerle işlemlerinin yasaklandığı, seyahat yasağı ve ulaşım yaptırımlarının uygulandığını duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN