Rus milyarder Roman Abramovich'in yeni takımı belli oldu

Rus milyarder Roman Abramovich'in yeni takımı belli oldu

İngiliz basını, Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği işgal harekatı sonrasında kendisine uygulanan yaptırımlar nedeniyle Chelsea'yi satışa çıkaran Roman Abramovich'in İspanya'dan Valencia'yı satın alacağını öne sürdü.

Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği işgal harekatı nedeniyle yaptırımlarla karşı karşıya kalan 55 yaşındaki Rus milyarder Roman Abramovich, sahibi olduğu Chelsea'yi elinden çıkarmaya çalışırken yeni bir kulüp arayışlarını da sürdürüyor.

İngiliz basınından Mirror'un haberine göre Rus milyarder, İspanyol takımı Valencia'yı satın almak istiyor.

Son dönemde maddi sıkıntılar yaşayan Valencia'da Singapurlu işadamı Peter Lim'in kulübü satmak istediği belirtiliyor. Kulübü satın almak isteyen isimlerden Miguel Zorio, Plaza Deportivo'ya yaptığı açıklamada Peter Lim'in Valencia için gelen iki teklifi sızdırdığını ve bunlardan birinin kendisine ait olduğunu diğerinin de ünlü iş insanı Roman Abramovich'e ait olduğunu kaydetti.

Zorio ile Roman Abramovich'in Valencia adına rekabet ettikleri iddialarına rağmen Rus oligarka İngiltere'de uygulanan yaptırımların benzer şekilde Avrupa Birliği ülkelerinde de devreye girebileceği belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN