Akıllara durgunluk veren olay! 22 kişiye bilerek koronavirüs bulaştırdı

Akıllara durgunluk veren olay! 22 kişiye bilerek koronavirüs bulaştırdı

İspanya'da, 40 yaşındaki bir koronavirüs hastası, 3'ü bebek toplam 22 kişiye kasıtlı olarak virüs bulaştırdı. Zanlının gözaltına alındığı duyuruldu.

İspanya'nın Manacor kentinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 40 yaşında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) septomlarını gösteren bir kişinin 22 kişiye virüs bulaştırdı.

Manacor polis merkezinden yapılan açıklamada, söz konusu kişinin Kovid-19 belirtileri göstermesine rağmen PCR testi sonucunu beklemeden maskesiz işe gittiği ve aralarında bebeklerinde bulunduğu 8 kişiye direkt 14 kişiye ise dolaylı yoldan Kovid-19 bulaştırdığı için gözaltına alındığını duyurdu.

'HEPİNİZE KORONAVİRÜS BULAŞTIRACAĞIM'

Polis ayrıca yaptığı incelemelerin ardından söz konusu kişinin 40 derece ateşle iş yerine gittiği ve mesai arkadaşlarının yüzüne öksürerek, "Hepinize koronavirüs bulaştıracağım" ifadelerini kullandığını belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN