Biden'dan bir gaf daha: Kamboçya ile Kolombiya'yı karıştırdı

Biden'dan bir gaf daha: Kamboçya ile Kolombiya'yı karıştırdı

ABD Başkanı Biden gaflarına bir yenisini daha ekledi. Biden bu kez Güneydoğu Asya Uluslar Birliği zirvesinde yaptığı konuşmada ev sahibi ülke Kamboçya ile Kolombiya'yı karıştırdı.

Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) 2022 Zirve’si Kamboçya’nın başkenti Punom Pen’de düzenlendi. Zirveye katılan ABD Başkanı Joe Biden konuşması sırasında yeni bir gafa daha imza attı.

Kolombiya ile Kamboçya başbakanını karıştıran Biden, "Şimdi tekrar Kamboçya’da beraberiz. Daha önce yaptığımızdan daha güçlü bir ilerlemeyi inşa etmeyi dört gözle bekliyorum ve Kolombiya’nın Başbakanı’na ASEAN başkanlığındaki liderliği ve bizi ağırladığı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz perşembe günü de Beyaz Saray’da yaptığı konuşmada Rusya’ya katılan Herson bölgesi ile Irak’ın Felluce bölgelerini karıştırarak, "Ruslar Felluce’den çekiliyor" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN