Cenaze töreninde dikkat çeken detay: Putin'den nükleer çantalı mesaj

Cenaze töreninde dikkat çeken detay: Putin'den nükleer çantalı mesaj

Rusya lideri Putin, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden aşırı sağcı Rus siyasetçi Vladimir Jirinovski'nin cenaze törenine katıldı. Putin'in korumasının elindeki çantanın nükleer silahları kontrol eden bir sistem olduğu söylenirken İngiliz medyası, Rus liderin saldırı tehlikesine karşı bu çantayı yanından ayırmadığını iddia etti.

Aşırı sağcı Liberal Demokratik Parti lideri Vladimir Jirinovski, 6 Nisan'da Kovid-19 sebebiyle hayatını kaybetmişti.

Jirinovski'nin dün Moskova'da düzenlenen cenaze törenine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de katıldı. Putin'in gelişi öncesinde, güvenlik sebebiyle salonda bulunanların tamamının dışarı çıkarılması dikkat çekti.

'ÇANTAYI YANINDAN AYIRMIYOR'

Putin'in korumalarının birinin elindeki çantada ise Rusya'nın nükleer silahlarını kontrol eden sistem olduğu bildirildi. İngiliz medyası, Putin'in saldırı tehlikesine karşı bu çantayı yanından ayırmadığını iddia etti.

Putin, Jirinovski'nin cansız bedeninin olduğu tabutun önüne bir buket kırmızı gül bıraktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN