Eurovision'da İsrail'i temsil eden Eden Golan sahnede yuhalandı

Eurovision'da İsrail'i temsil eden Eden Golan sahnede yuhalandı

Bu yıl İsveç'te düzenlenen 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nın Büyük Final gecesi finalistlerinden İsrailli şarkıcı Eden Golan, şarkısını seslendirdiği sırada seyirciler tarafından yuhalanarak protesto edildi.

İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nın Büyük Final gecesinde İsrailli şarkıcı Eden Golan, sosyal medyada yarışmanın düzenlendiği arenadan paylaşılan videolara göre, "Hurricane" adlı şarkısını seslendirdiği sırada yuhalandı.

Golan'ın şarkısını söylediği sırada ayrıca "Filistin" sloganları atıldı. Ancak resmi televizyon yayınında bu protestolar yerine yalnızca alkış sesleri verildi.

EUROVISION'DA İSRAİL PROTESTOSU

İsrailli şarkıcı bu hafta yarışmanın ikinci yarı final provasında sahnede şarkı söylediği sırada da yuhalanmıştı.

Prova süresince Golan protestoların hedefi olmuş ve bazı seyirciler "Özgür Filistin" sloganı atmıştı.

Arenada bulunan görgü tanıklarının sosyal medya paylaşımlarına göre, Golan'ı yuhalayanlar, güvenlik görevlilerince uyarılmış ve protestolarını sürdürdükleri takdirde dışarı atılmakla tehdit edilmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN