Haluk Levent'ten Eurovision yorumu: Nihai hedefinden saptı

Haluk Levent'ten Eurovision yorumu: Nihai hedefinden saptı

Girne'de vereceği konserin öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı Haluk Levent, Eurovision Şarkı Yarışması hakkındaki soruya, "Eurovision, nihai hedefinden saptı. Komşu komşuya oy veriyor. Benim düşüncem yarışmaya girmektense şarkımızı dünyaya tanıtmaktır. Eurovision en zirve değildir." diye yanıt verdi.

Anadolu Rock'ın efsane ismi Haluk Levent, Girne'de vereceği konserin öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Hava güzel, 19 Mayıs coşkusunu da hep birlikte yaşayacağız. Eğlenip, şarkılar söyleyeceğiz." diyen Levent, müzik çalışmalarından da bahsetti.

haluk-levent-3.jpg

'YENİ BİR ŞARKI YOLDA'

Habertürk'te yer alan habere göre Haluk Levent, "Beşiktaş Stadyumu’nda Dünyaca ünlü ‘Dimash Qudaibergen’ sahne alacak. Beraber bir düetimiz olacak. Onun heyecanı var. Artık müziğe ağırlık vermenin zamanı geldi. Yeni bir şarkı yolda, Sena Şener ile de bir cover şarkıya düetimiz olacak. Sonrada albüm hazırlıklarına gireceğiz yavaş yavaş." ifadelerini kullandı.

haluk-levent2.jpg

Gazetecilerin Türkiye'de arabesk ve rock türlerinin yanı sıra rap müziğin daha ön planda olmasının nedeni sorusuna Levent, "Rap, şu an dünyanın popüler müziği. Tattır bu... Belki bizim müzik alanımız daha az dinlenecek. Bu hayatın dengesidir. Biz kendi içimizde daha da fazla dinlenebilmesi için mücadele etmeliyiz." şeklinde cevap verdi.

haluk-levent-4.jpg

'EUROVISION NİHAİ HEDEFİNDEN SAPTI'

Haluk Levent, Eurovision Şarkı Yarışması'nın tekrar gündeme gelmesi ve bu yıl birinci olan Nemo'nun kıyafetinin tartışma konusu olmasıyla ilgili sorulara şöyle yanıt verdi:

"Eurovision, bizim nostaljimiz. Dünya artık şarkıların yarıştırıldığı bir yer olmamalı. Halk ve jüri seçiyor ama Semiha Yankı’nın ‘Seninle Bir Dakika’ şarkısı, bence dünyanın en güzel şarkısı ama birinci olamadı. Eurovision, nihai hedefinden saptı. Komşu komşuya oy veriyor. Benim düşüncem yarışmaya girmektense şarkımızı dünyaya tanıtmaktır. Eurovision en zirve değildir."

haluk-levent.jpg

Öte yandan; Semiha Yankı'nın Seninle Bir Dakika şarkısı yarışmada, 3 puanla 19'uncu sırada yer almıştı.

'ABLAMLA HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM'

Haluk Levent, memleketi Adana'da geçtiğimiz günlerde verdiği konserde, kanser hastalığıyla mücadele eden ablasını ağırlamıştı. Ablası Hicran Levent ile karşılıklı çiftetelli oynayan Haluk Levent, tedavisi devam eden ablasına destek olmak için saçlarını kazıtmıştı.

haluk-levent-2.jpg

O konser hakkında da konuşan Levent, duygularını; "Ablam kansere yakalandı. Bizler çok üzüldük. Hep bir hayalim vardı. Küçükken düğünlere gittiğimizde sahnede çok oynardık. Onu sahneye çıkartıp çiftetelli oynatmak istedim. Hayalimi gerçekleştirdim. Çok keyifliydik." şeklinde dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN