Haluk Levent iddialara son noktayı koydu: Kara mizah çalışması

Haluk Levent iddialara son noktayı koydu: Kara mizah çalışması

Şarkıcı Haluk Levent, hayatının film olacağı iddiasının sosyal medyada yayılmasının ardından bir açıklama yaptı. Hayatının film olmayacağını belirten Levent, 2004 yılında halkın büyük tepki göstermesi sonucu iptal edilen Transtrakya projesini hatırlatarak bu günlere ait bir kara mizah çalışması olduğunu kaydetti.

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent’in hayatının film olacağı öne sürüldü. Levent, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Levent'in paylaşımı şu şekilde:

“Hayatım film olmuyor. 2004 yılında Transtrakya projesi vardı. TBMM ‘ye gelmişti. Proje onaylansaydı Kırklareli sahilinden Keşan sahiline kadar petrol boru hatları döşenecekti. Bu projeye karşı halk örgütlenmesinin o günlerdeki kara mizah çalışması bu. Hayatımdan 15 günlük kesit.”

Transtrakya projesi, 2004 yılında Meclis'e sunulan Kırklareli sahilinden Edirne Keşan sahiline kadar uzanan bir alanda petrol boru hatları döşenmesini öngörüyordu. Projenin onaylanması durumunda, bölgede büyük çaplı bir altyapı çalışması gerçekleştirilecekti. Ancak, bölge halkının projeye örgütlü bir şekilde tepki göstermesinin ardından proje iptal edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN