Haluk Levent kanserle mücadele eden ablasına destek için saçlarını kazıttı

Haluk Levent kanserle mücadele eden ablasına destek için saçlarını kazıttı

Rock şarkıcısı Haluk Levent, beyninde tümör olan ve kanser tedavisi gören ablası Hicran Levent'e destek olmak için saçlarını kazıttı. Konserinde ablasıyla çiftetelli oynadığı anları paylaşan Levent, "Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık." dedi.

Rock şarkıcısı ve Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, bu yıl Adana'da 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda konser verdi.

haluk-levent-4.jpg

Konser sahnesinde bir süredir kanser tedavisi gören ve beyninde tümör olan ablası Hicran Levent'i ağırlayan sanatçı, ablasıyla beraber çiftetelli oynadığı anları sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

haluk-levent-2.jpg

SAÇLARINI KAZITTI

Videoda Haluk Levent'in kemoterapi tedavisi nedeniyle saçları dökülen ablasına destek olmak için saçlarını kazıttığı dikkat çekti.

haluk-levent-5.jpg

'İKİMİZİN DE SAÇLARI KISACIK'

Levent paylaşımına, "Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık. Geçen gün kemoterapiden çıkıp konserime gelmişti Adana'da.

haluk-levent-3.jpg

Geleneksel olmasına rağmen bir nevi düğün şarkısı olan çiftetelliyi pek sevmezdim. Meğer paylaşılınca çok güzel oluyormuş." ifadelerine yer verdi.

haluk-levent.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN