Gazprom açıkladı: Doğalgaz akışında aksama var mı?

Gazprom açıkladı: Doğalgaz akışında aksama var mı?

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken, en merak edilen konulardan bir tanesi de Rusya'nın Ukrayna üzerinden Avrupa'ya yaptığı gaz ihracatının son durumu oldu. Gazprom, gaz akışında henüz bir aksama olmadığını açıkladı.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin dördüncü gününe girildi. Başkent Kiev ve çevresinde çatışmalar devam ederken son olarak Rus güçlerinin, önemli bir sanayi merkezi olan Harkov kentine de girdiği açıklandı.

Rus devletinin kontrolünde bulunan Gazprom ise Ukrayna üzerinden Avrupa'ya yapılan gaz ihracatının son durumuna ilişkin bir açıklama yaptı.

İhracatın, "alıcılardan gelen talepler doğrultusunda" normal şekilde devam ettiği ifade edilen açıklamada, güzergah üzerinden gaz talebinin bugün itibarıyle 107,5 milyon metreküp seviyesinde olduğu ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN