Gazze’de öldürülenlerin sayısı 31 bin 184’e yükseldi

Gazze’de öldürülenlerin sayısı 31 bin 184’e yükseldi

İsrail son 24 saat içerisinde Gazze'de 67 Filistinlinin daha kanına girdi. 7 Ekim’den bu yana düzenlenen saldırılarda toplam can kaybı 31 bin 184’e yükselmiş oldu.

İşgalci İsrail ordusu 158 gündür Gazze'yi hava, kara ve deniz yoluyla cehenneme çeviriyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamada, İsrail’in ablukası altındaki Gazze Şeridi’ne son 24 saatte düzenlediği 8 saldırıda 72 kişinin hayatını kaybettiği, 129 kişinin de yaralandığı bildirildi.

yeni-proje-3-002.jpg

Açıklamada, Gazze Şeridi’nde 7 Ekim’den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 31 bin 184’e, yaralı sayısının ise 72 bin 889’a yükseldiği belirtildi.

yeni-proje-2-003.jpg

İSRAİL YARDIM BEKLEYEN FİLİSTİNLİLERİ VURDU

İsrail ordusu, sabah saatlerinde Gazze’nin doğusundaki Kuveyt Kavşağı yakınında yardım tırlarını bekleyen kalabalığı hedef aldı. Sağlık yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, İsrail tanklarının düzenlediği saldırıda 11 kişinin hayatını kaybettiği, en az 25 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN