Görünmezlik pelerini gerçek oluyor! Bu görüntüler sosyal medyayı salladı: Çinli akademisyen başardı

Görünmezlik pelerini gerçek oluyor! Çinli akademisyenin yeni projesi görenlerde şok etkisi yarattı! Resmen büyü gerçekleşiyor! Yeni projenin görüntüleri sosyal medyayı salladı! İşte görünmezlik pelerini...

Çin Bilimler Akademisi'nden akademisyen Chu Junhao, özel teknolojiler ve materyaller kullanarak görünmezliğin nasıl elde edebileceğini gösterdi. Yaptığı girişimle dikkat çeken akademisyen, pelerine benzer özel bir materyal kullanarak görünmezliği keşfetti.

‘HARRY POTTER'İN 'GÖRÜNMEZLİK PELERİNİ' GERÇEK OLDU’

Bu olay, izleyenlerin aklına dünyaca ünlü Harry Potter film serisinin "görünmezlik pelerini" kavramını getirdi ve sosyal medyada bu konuyla ilgili ilginç yorumlara neden oldu.

Harry Potter fanları ve teknoloji meraklıları, Chu Junhao'nun başarılı denemesine sosyal medyada yoğun ilgi gösterdi. Kullanıcılar, "Harry Potter'in 'görünmezlik pelerini' gerçek oldu" "Ya bu Harry’nin pelerini bir yanlışınız var” gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN