Vladimir Zelenskiy'nin başrolünde oynadığı 'Halkın Hizmetkarı' dizisi Netflix'e geri döndü

Vladimir Zelenskiy'nin başrolünde oynadığı 'Halkın Hizmetkarı' dizisi Netflix'e geri döndü

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin siyasete atılmadan önce başrolünde oynadığı 'Halkın Hizmetkarı' adlı dizi Netflix’te yeniden gösterime girdi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin siyasete girmeden başrolünü üstlendiği 'Halkın Hizmetkarı' (Servant of the People) isimli dizi Netflix'te yeniden yayınlandı.

Amerikan yapım şirketi Netflix, üç sezondan oluşan dizinin ABD platformunda geri döndüğünü açıkladı.

CUMHURBAŞKANINI CANLANDIRIYORDU

Halkın Hizmetkarı, ülkesindeki hükümet yolsuzluğunu kınayan viral bir videoda yer aldıktan sonra, beklenmedik bir şekilde Ukrayna cumhurbaşkanı olan bir lise öğretmeninin siyasi talihsizliklerini konu alıyor. Dizide öğretmen rolünde ise Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy yer alıyor.

Zelenskiy'nin canlandırdığı öğretmen Vasiliy Goloborodko, dizide viral olan bir konuşma sayesinde, sistemden yaka silken halkın oylarıyla devlet başkanı seçiliyor. Dizi Zelenskiy’nin 2019‘da Ukrayna cumhurbaşkanı seçilmesiyle beraber sona erdi.

Dizinin haklarını elinde bulunduran İsveçli ajans, dizinin geçen hafta 15 ülkeye satıldığını duyurmuştu. Dizinin Netflix'in Türkiye içeriğine eklenip eklenmeyeceği ise henüz belli olmadı.

NETFLİX RUSYA'DAN ÇEKİLMİŞTİ

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik düşmanlıklarını kınamasının bir parçası olarak Netflix, ülkedeki hizmetlerini askıya alarak gelecekteki tüm projelerini de duraklattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN