İran, Mossad'ın sabotaj girişimini engelledi

İran, Mossad'ın  sabotaj girişimini engelledi

İran, Mossad'ın doğrudan yönlendirdiği büyük bir sabotaj girişiminin ülkenin savunma sanayisini hedef aldığını duyurdu. İran devlet televizyonunun haberine göre, istihbarat birimlerinin tespit ettiği "karmaşık bir sabotaj planının" boşa çıkarıldığını açıkladı.

İran, İsrail dış istihbarat teşkilatı Mossad tarafından doğrudan yönlendirildiği iddia edilen büyük bir sabotaj girişiminin savunma sanayisindeki üretim hattını hedef aldığını duyurdu. İran devlet televizyonu, Savunma Bakanlığı'nın açıklamasına dayandırdığı haberinde, istihbarat birimlerinin tespit ettiği "karmaşık bir sabotaj planının" başarısızlığa uğratıldığını bildirdi.

ÇALIŞANLARI ÖLDÜRMEYİ PLANLAMIŞLAR

Mossad'ın, hatalı ve patlayıcı bir araca dönüşebilecek füze parçalarını satabilmek için bir şebeke oluşturduğunun iddia edildiği haberde, şebekenin tüm üyelerinin tespit edilerek gözaltına alındığı belirtildi. Söz konusu şebekenin, satacakları parçalarla füze üretim hatlarını tahrip etmeyi ve bu hatlarda çalışanları öldürmeyi planlamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN