İsrail katliamlarına devam ediyor: Gazze’de can kaybı 31 bin 341’e ulaştı

İsrail katliamlarına devam ediyor: Gazze’de can kaybı 31 bin 341’e ulaştı

İsrail güçlerinin ağır bombardımanına devam ettiği Gazze Şeridi'nde, 7 Ekim 2023'ten beri düzenlenen saldırılarda can kaybı 31 bin 341'e yükseldi. Yaralı sayısı ise 73 bin 134'e ulaştı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, yazılı bir açıklama yayımlayarak, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 160 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verdi.

İsrail güçlerinin son 24 saatte Gazze Şeridi'nde 69 Filistinliyi daha öldürdüğü, böylece Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısının 31 bin 341'e yükseldiği belirtildi.

Açıklamada, son saldırılarda İsrail güçlerinin 110 Filistinliyi daha yaraladığı ve Gazze Şeridi'nde toplam yaralı sayısının da 73 bin 134'e ulaştığı bildirildi.

SAĞLIK EKİPLERİ ENGELLENİYOR

Sağlık Bakanlığı, enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğunu ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığını kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN