Kraliçe'den net açıklama: Benden sonra o kraliçe olacak

Kraliçe'den net açıklama: Benden sonra o kraliçe olacak

İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tahta oturuşunun 70'inci yılı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Kraliçe, tahtın varisi olan isimlerin oğlu Prens Charles ve eşi Camilla olduğunu vurgulayarak ilk kez, Camilla'nın 'kraliçe' unvanı almasını içtenlikle dilediğini belirtti.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, tahttaki 70'inci yıl dönümüne ilişkin mesajında, kendisinin ardından oğlu Prens Charles'ın tahta çıkacağını, eşi Cornwall Düşesi Camilla'nın 'kraliçe' olacağını ilk kez net bir biçimde açıkladı.

95 yaşındaki Kraliçe Elizabeth, tahttaki 70'inci yıl dönümüne ilişkin mesajında, Prens Charles tahta çıktığında 74 yaşındaki Camilla'nın 'kraliçe' unvanı almasını 'içtenlikle dilediğini' belirtti.

'HALK, CHARLES VE CAMILLA'YA DA BANA VERDİĞİ DESTEĞİ VERECEK'

Prens Charles kral olduğunda, halkın kendisine verdiği desteğin aynısını Charles'a ve eşi Camilla'ya vereceklerini bildiğini belirten Kraliçe Elizabeth, tahttaki 70 yılı boyunca kendisine verilen destek için de halka teşekkür etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN