Kremlin'den 'Pandora belgeleri' açıklaması

Kremlin'den 'Pandora belgeleri' açıklaması

Kremlin Sözcüsü Peskov, sızdırılan Pandora belgeleriyle ilgili, "Bu belgeler ABD'nin hala dünyanın en büyük vergi cenneti olduğunu gösteriyor" dedi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, servetini gizlemek için off-shore hesap açan kişileri ifşa eden Pandora belgeleriyle ilgili, "En dikkat çeken şey, bu hesapların en çok açıldığı ve dünyanın en büyük vergi cenneti olan ülkenin hala ABD olması. Bu durum, vergi kaçakçılığıyla mücadele edeceğini açıklayan ABD'nin söylemleriyle çelişiyor" dedi.

'PUTIN'İN YAKIN ÇEVRESİNİN GİZLİ SERVETİ OLDUĞUNA DAİR BİR ŞEY GÖRMEDİK'

Kremlin Sözcüsü, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yakın çevresinin de off-shore ülkelerde gizli servetlerinin olduğu iddiaları hakkında şu açıklamayı yaptı: “Açıkçası bu belgelerde Putin’in yakın çevresinden birinin gizli serveti olduğuna ilişkin bir şey görmedik. Belgeler yayımlanmaya devam ediyor fakat şu ana kadar böyle bir bilgi edinmedik."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN