BM'den Türkiye'ye tahıl koridoru teşekkürü

BM'den Türkiye'ye tahıl koridoru teşekkürü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşmasının 120 gün süreyle uzatıldığını açıklamasının ardından BM Sözcüsü Stephane Dujarric, diplomatik ve operasyonel destek sağladığı için Türkiye’ye teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale'de yaptığı açıklamada, anlaşmaya ilişkin "Her iki tarafla da yaptığımız görüşmeler sonunda 19 Mart'ta bitecek olan anlaşma süresinin uzatılmasını sağladık." dedi.

Anlaşmanın uzatılması sonrasında Birleşmiş Milletler'den Türkiye açıklaması geldi. BM Sözcüsü Stephane Dujarric, Karadeniz Tahıl Sevkiyatı Girişimi'nin 120 gün uzatılması üzerine girişime diplomatik ve operasyonel destek sağladığı için Türkiye’ye teşekkür etti. Tahıl koridoru anlaşması yarın sona eriyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN