İsrail Gazze'de yine bir okulu bombaladı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail Gazze'de yine bir okulu bombaladı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail savaş uçakları 7 Ekim'den bu yana ablukada tuttuğu Gazze'de yerinden edilen Filistinlilerin kaldığı bir okulu ve dokuz evi bombaladı. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı var.

Uluslararası hukuku yok sayan İsrail hükümeti, yaklaşık 2,3 milyon Filistinlinin yaşadığı Gazze Şeridi'ne 46 gündür havadan, denizden ve karadan saldırıyor. 7 Ekim'den bu yana İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'ne yönelik bombardımanında 5 bin 650'si çocuk, 3 bin 550'si kadın olmak üzere 13 bin 300'den fazla Filistinli öldürüldü.

Uluslararası toplumdan gelen ateşkes ve insani ara çağrılarına rağmen İsrail ordusu, hastane, ibadethane, okul, mülteci kampı ve sivil yerleşim demeden insanlık suçu işlemeye devam ediyor.

İŞGALCİ ORDUSU BİRİ OKUL, 9 EVİ VURDU

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın aktardığına göre; İsrail savaş uçakları bu kez Gazze'de yerinden edilen Filistinlilerin kaldığı bir okulu ve dokuz evi hedef aldı. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

SON 24 SAATTE GAZZE'DE 250 NOKTAYA HAVA SALDIRISI

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, son 24 saatte Gazze Şeridi'nde yaklaşık 250 noktaya hava saldırısı düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, vurulan yerlerin Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarına ait "hedefler" olduğu ileri sürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN