İsrail ölüm yağdırıyor: El-Fahura Okulu bombalandı, ölü ve yaralılar var

İsrail ölüm yağdırıyor: El-Fahura Okulu bombalandı, ölü ve yaralılar var

İsrail ordusu Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nda yerinden edilmiş binlerce Filistinliyi barındıran El-Fahura Okulu'nu bombaladı. Yetkililerin açıklamalarına göre bölgede çok sayıda ölü ve yaralı bulunuyor.

İsrail ordusu Gazze'yi abluka altına aldı. 7 Ekim'den bu yana bölgeye ölüm yağdırdı. Hastaneyi, mülteci kampını hatta evleri bile hedef aldı.

Binlerce Filistinlinin olduğu El-Fahura Okulu'nu bombaların hedefi oldu. Gazze'deki katliamın 29'uncu günü sürerken okulun etrafında çok sayıda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

'ÇOK SAYIDA FİLİSTİNLİ ÖLDÜ'

Gazze'deki İçişleri Bakanlığı yaptığı yazılı açıklamada, "İşgal kuvvetlerinin Cibaliya Mülteci Kampı batısında binlerce yerinden edilmiş kişiyi barındıran El-Fahura Okulunu bombalaması sonucu çok sayıda Filistinli öldü ve yaralandı." ifadelerine yer verildi.

El-Fahura Okulunun hedef alınması, İsrail'in abluka altındaki Gazze'de sivil hedeflere ve altyapıya yönelik saldırılarını yoğunlaştırması sırasında gerçekleşti. İsrail ordusu son saatlerde Gazze'ye düzenlediği saldırılarda, hastane, ibadethane ve sivil yerleşim alanlarına saldırılarını sürdürdü.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN