Sondakika! Trump'tan Kaşıkçı'nın nişanlısının çağrısına yanıt: Sonuna kadar ilgileneceğiz

Sondakika! Trump'tan Kaşıkçı'nın nişanlısının çağrısına yanıt: Sonuna kadar ilgileneceğiz

Washington Post gazetesinde nişanlısı Cemal Kaşıkçı'nın akıbeti ile ilgili makale yazan Hatice Cengiz'in çağrısına, ABD Başkanı Trump'tan yanıt geldi. Trump, durumun son derece kötü olduğunu belirterek, Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'i Beyaz Saray'a davet etti.

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili açıklamalarda bulundu. Üst düzey yetkililerle görüştüğünü belirten Trump;  Son derece kötü bir durum. Bu olayın derinlemesine araştırılmasını istiyorum. Kayıp Suudi gazetece Kaşıkçı konusunda Türkiye ile yakın işbirliği içerisindeyiz' ifadelerini kullandı

NİŞANLISININ ÇAĞRISINA YANIT

Trump, Kaşıkçı'nın ortadan kaybolması konusunu aydınlatmaya yardımcı olmalarını rica eden ve Washington Post gazetesinde nişanlısı Cemal Kaşıkçı'nın akıbeti ile ilgili makale yazan Hatice Cengiz'in çağrısına da cevap vererek, Hatice Cengiz'i Beyaz  Saray'a davet etti. 

"SONUNA KADAR GİDECEĞİZ"

“Bu durum Beyaz Saray’da bizim için çok önemli bir mesele. Sonuna kadar gideceğiz.” diye konuşan Trump, konuya ilişkin olarak Türkiye ile yakın çalıştıklarını vurguladı.

Trump, “Kimin yaptığını bulacağız. Anladığımız kadarıyla kendisi konsolosluğa girdi, fakat bir daha çıkmadı.” diye konuştu.

POMPEO BİLGİ İSTEDİ

Öte yandan, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Prense Selman ile gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın durumu hakkında bilgi istedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN