Türk SİHA'ları görev başında! Rus güçlerini vurma görüntüleri ortaya çıktı

Ukrayna'nın, Bayraktar TB2 SİHA'lar ile Rus güçlerini vurma görüntüleri ortaya çıktı.

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaşta dördüncü güne girildi. Çatışmalar şiddetli bir şekilde devam ederken Rus ordusunun saldırılarına karşılık veren Ukrayna, Türk SİHA'ları Bayraktar TB-2 ile Rus güçlerini vurdu.

TÜRK SİHA'LARI GÖREV BAŞINDA

Rusya, Ukrayna'nın çeşitli kentlerinde saldırılarına devam ederken, işgale karşı koymak isteyen Ukrayna, devreye Türkiye'den satın aldığı İHA ve SİHA'ları soktu.

Türk SİHA'ları Bayraktar TB-2'yi kullanan askerler, bölgedeki Rus birliklerini vurdu. Savunma saldırısının görüntüleri ise kısa sürede sosyal medyada yayımlandı.

UKRAYNA GÖRÜNTÜLERİ 'MAŞALLAH' NOTUYLA PAYLAŞTI

Ukrayna'nın Türkiye Büyükelçiliği sosyal medya hesabından o anlara ilişkin görüntüleri yayınladı. Paylaşımda, 'Ukrayna Genelkurmay Başkanı - Maşallah Bayraktar TB2 SİHA’larına' ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN