Ukrayna büyükelçiliklerine hayvan gözlü, kanlı paketler gönderildi

Ukrayna büyükelçiliklerine hayvan gözlü, kanlı paketler gönderildi

Ukrayna'dan yapılan açıklamaya göre, ülkenin yurtdışındaki birçok büyükelçiliğine hayvan gözleri içeren 'kanlı paketler' gönderildi.

Rusya'nın geçtiğimiz şubat ayında Ukrayna'ya açtığı savaş devam ediyor. Bugün ise Ukrayna'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Ukrayna'nın Madrid'deki büyükelçiliği de dahil olmak üzere İspanya'daki yerlere bir dizi bombalı mektup gönderilmesinin ardından Ukrayna Dışişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın yurtdışındaki çok sayıda büyükelçiliğine hayvan gözleri içeren "kanlı paketler" gönderildiği öğrenildi.

Sözcü Oleg Nikolenko, paketlerin Kiev'in Macaristan, Hollanda, Polonya, Hırvatistan ve İtalya'daki büyükelçiliklerine, Napoli ve Krakow'daki başkonsolosluklara ve Brno'daki konsolosluklara gönderildiğini yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN