Ukrayna'da feci kaza! 2 savaş uçağı gökyüzünde çarpıştı, 3 pilot öldü

Ukrayna'da feci kaza! 2 savaş uçağı gökyüzünde çarpıştı, 3 pilot öldü

Ukrayna ordusuna ait 2 savaş uçağı muharebe görevi sırasında gökyüzünde çarpıştı. Feci kazada 3 pilotun hayatını kaybettiği bildirildi. Öte yandan ölen pilotların arasında 40. Taktik Havacılık Tugayının "JUICE" çağrı işaretli tanınmış bir pilotunun da bulunduğu aktarıldı.

Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığından yapılan açıklamada, dün Jitormir bölgesinde feci bir uçak kazasının meydana geldiği belirtildi.

2 UÇAK MUHAREBE GÖREVİNİ YERİNE GETİRİRKEN ÇARPIŞTI

Açıklamada, "Muharebe görevini yerine getirirken iki L-39 tipi savaş uçağı gökyüzünde çarpıştı. Ne yazık ki 3 pilot hayatını kaybetti." ifadeleri kullanıldı.

Ölen pilotlar arasında 40. Taktik Havacılık Tugayının "JUICE" çağrı işaretli tanınmış bir pilotunun da bulunduğu aktarılan açıklamada, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN