Ukrayna'da hüsrana uğrayan Putin öfke krizine girdi!

Ukrayna'da hüsrana uğrayan Putin öfke krizine girdi!

Ukrayna saldırısının akamete uğramasıyla Putin’in hüsrana ve öfke içinde olduğu en yakınındaki kişilere öfkeli ve sert tepkiler verdiği iddia ediliyor.

KARAR HABER MERKEZİ

NBC televizyonunun Amerikan istihbarat kaynaklarına dayandırarak verdiği habere göre Rusya Devlet Başkanı Putin’in, başarısızlığa uğrayan Ukrayna saldırısı nedeniyle hüsran içinde olduğu bildirildi. Uzmanlar Putin’in savaştan galip çıkabilmek için yegane çare olarak bir şiddet sarmalı oluşturmak peşinde olduğunu düşünüyor.

"İNANILMAZ ÖFKE PATLAMALARI YAŞIYOR"

Putin’in ‘’hayal kırıklığı’’ ve ‘’inanılmaz öfke patlamaları’’ yaşadığı konusunda ciddi veriler olduğunu iddia eden istihbarat kaynakları, Rus liderin yakın çevresine de yüksek tonda hakaretler içeren bir üslupla muamele gösterdiğini belirtiyor.

NBC televizyonuna açıklamalarda bulunan Rusya uzmanı bir diplomat Putin’in an itibarıyla yaşadığı izalasyonun ‘’ana endişeleri’’ olduğunu belirterek ‘’Putin’in olan biten hakkında artık realist bir bakış açısına sahip olduğuna inanmıyoruz’’ diyor.

Eski CIA Başkanı John Brennan ise Putin hakkında ‘’O artık 2008’de olduğu gibi soğuk kanlı, net diktatör değil’’ derken twitter hesabından paylaşım yapan cumhuriyetçi senatör Marco Rubia ‘’Gürcistan savaşında Putin öngörülebilir bir katildi. Bugün ise daha da tehlikeli’’ ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN