Ukrayna'nın Lviv Bölgesinde el bombası patladı

Ukrayna'nın Lviv Bölgesinde el bombası patladı

Ukrayna'nın batısında yer alan Lviv Bölgesi'nde el bombası patladı. Olayda 25 ve 27 yaşlarındaki iki erkeğin yaralandığı belirtildi.

Ukrayna'nın Lviv Bölgesi'nde polis, sabah 6.30 sıralarında Lviv'in yaklaşık 60 kilometre kuzeyinde yer alan Çervonohrad şehrinde bir patlama olduğuna dair bir telefon aldıklarını söyledi.

The Kyiv Independent'ta yer alan habere göre polis, ilk delillere göre 'patlamanın, 2 erkeğin bulduklarını söyledikleri el bombasını dikkatsizce kullanması sonucu meydana geldiğini' belirtti.

Olayda yaralanan 25 ve 27 yaşlarındaki iki erkek hastaneye kaldırıldı. Polis, el bombasının nereden geldiğini tespit etmek için Ukrayna Ceza Kanunu'nun ateşli silah veya mühimmatın ihmalkar bir şekilde depolanmasını kapsayan 264. maddesi uyarınca cezai soruşturma başlattı.

Polis, halka el bombası, mayın, top mermisi veya diğer mühimmat parçalarına dokunmamaları veya bunları hareket ettirmeye çalışmamaları yönünde çağrıda bulundu.

Öte yandan geçtiğimiz Kasım ayında, Başkomutan Valerii Zaluzhnyi'nin yardımcısı Binbaşı Hennadii Chastiakov doğum gününde evinde patlayan bir el bombası nedeniyle hayatını kaybetmişti. Patlamada 13 yaşındaki oğlu da ağır yaralanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN