Zuckerberg 11 yıl sonra Time'a kapak oldu: Facebook'u sil?

Zuckerberg 11 yıl sonra Time'a kapak oldu: Facebook'u sil?

Sosyal medya devi Facebook'ta yaşanan 7 saatlik kesintinin ardından şirkete kamu yararını gözetmediği ve şeffaf olmadığı eleştirileri yöneltildi. 11 yıl önce Time dergisine yılın kişi olarak kapak olan Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg bu kez şirketinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle eleştirildi.

ABD'li teknoloji devi Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Times dergisine kapak oldu. Kapakta 'Facebook'u sil' ayrıntısı dikkati çekti.

Geçtiğimiz günlerde Facebook'ta yaşanan kriz nedeniyle WhatsApp ve Instagram’ın da dahil olduğu servislere 7 saat erişim sağlanamamıştı. 11 yıl önce yılın kişisi seçilerek Times'ın kapağında yer alan Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg, 11 yıl sonra yeniden Time dergisine kapak oldu. Zuckerberg bu defa şirketine şeffaflıkla ilgili yönetilen eleştirilerle kapağa çıktı.

Zuckerberg’in fotoğrafına yer veren Times, ünlü milyarderin ağzına akıllı telefonlarda uygulama kaldırılırken çıkan uyarı bildirimini yerleştirdi. Bildirimde, 'Facebook'u sil?' yazısı yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN