Düşen helikopter sonrası Eczacıbaşı'ndan ilk açıklama | Son dakika haberleri

Düşen helikopter sonrası Eczacıbaşı'ndan ilk açıklama | Son dakika haberleri

Beylikdüzü'nde düşen helikopterin ardından Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı gazetecilere açıklama yaptı. Açıklamada, "Rus konuklarımız vardı. Fuar nedeniyle kendilerini davet etmiştik. 2 tanede pilotumuz var" dedi.

Beylikdüzü'nde düşen helikopterin ardından Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı gazetecilere açıklama yaptı.
Ayrıntılar konusunda bilgi olmadığını söyleyen Eczacıbaşı, şunları kaydetti:

"Kaza nasıl oldu, neden oldu şu anda bilmiyoruz. Bir yöneticimiz vardı, Rusya'daki tesislerimizin yöneticisi olan arkadaşımız. Rus konuklarımız vardı. Fuar nedeniyle kendilerini davet etmiştik. 2 tanede pilotumuz var. Atatürk Havalimanı'ndan havalandığını biliyoruz. Helikopter tam donanımlı ve bakımlı bir helikopterdi."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN