Altın fiyatları uçuşa geçti! 28 Mayıs 2024 çeyrek, gram ve yarım altın ne kadar?

Altın fiyatları uçuşa geçti! 28 Mayıs 2024 çeyrek, gram ve yarım altın ne kadar?

Altın alım satımı yapacaklar ve yatırımcılar, 28 Mayıs 2024 itibarıyla güncel altın fiyatlarını merak ediyor. İşte güncel altın fiyatları:

Altın yatırımcılarının ve alım satım yapmak isteyenlerin gözü kulağı altın fiyatlarında! Piyasalardaki hareketlilik, altın fiyatlarını da etkiliyor. Peki, 28 Mayıs 2024 Salı günü çeyrek altın, gram altın ve yarım altın ne kadar oldu? İşte güncel rakamlar...

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?

Yatırımcıların gözdesi çeyrek altın, 4.018,00 TL'den satışa sunuluyor. Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar, çeyrek altını da etkiliyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA OLDU?

Gram altın ise 2.432,29 TL'den işlem görüyor. Altın fiyatlarındaki yükseliş, gram altını da yukarı taşıyor.

YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Yarım altın almak isteyenler ise 8.028,00 TL'yi gözden çıkarmalı. Altın fiyatlarındaki değişimleri yakından takip etmek, yatırımcılar için büyük önem taşıyor.

DİĞER ALTIN TÜRLERİNİN FİYATLARI

  • Tam altın: 15.978,75 TL
  • Cumhuriyet altını: 16.008,00 TL
  • Gremse altın: 40.069,42 TL
  • Ons altın: 2.351,04 dolar

ALTIN FİYATLARI NEDEN DEĞİŞİYOR?

Altın fiyatları, küresel ekonomik gelişmeler, jeopolitik riskler, enflasyon beklentileri ve merkez bankası politikaları gibi birçok faktörden etkileniyor. Bu nedenle altın fiyatlarındaki dalgalanmalar sıklıkla yaşanabiliyor.

ALTIN YATIRIMI YAPARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Altın yatırımı yapmadan önce piyasayı iyi analiz etmek, uzman görüşleri almak ve kendi risk toleransınızı göz önünde bulundurmak önemlidir. Altın, güvenli liman olarak görülse de fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle riskli bir yatırım aracı olabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN