Araba almak isteyenleri dört köşe edecek kampanya! İşte Peugeot'un yıl sonuna özel 0,99 faiz kampanyası...

Araba almak isteyenleri dört köşe edecek kampanya! İşte Peugeot'un yıl sonuna özel 0,99 faiz kampanyası...

Araba aldıracak kampanya geldi! Araba sahibi olmak isteyenler bu kampanyayı duyunca Peugeot bayilerine koşacak! Araba almak isteyenleri dört köşe edecek kampanya! İşte Peugeot'un yıl sonuna özel 0,99 faiz kampanyası...

Araba almak isteyip kredi faizleri nedeniyle araba almayı hep erteleyenler için Peugeot yepyeni bir kampanya başlattı.

Fransız otomobil üreticisi Peugeot, yıl sonuna özel olarak düzenlediği kredi kampanyası ile birbirinden şık ve performanslı modellerini müşterileriyle buluşturuyor. İşte Peugeot'un cazip kredi seçenekleri ve avantajlı fiyatlarla sunulan modelleri:...

peugeot-308-fiyat-ne-kadar-1.webp

PEUGEOT 408 MODELİ

Peugeot'un iddialı sedan modeli 408, 300 bin TL için 12 aylık vadeli ve %0,99 faizli kredi seçeneği sunuluyor.

PEUGEOT 308 HATCHBACK

Hatchback segmentinin öne çıkan modeli Peugeot 308, 200 bin TL için geçerli olan 12 aylık vadeli ve %0,99 faizli kredi seçeneği ile müşterilere hitap ediyor.

PEUGEOT 5008 SUV

SUV tutkunlarına özel olarak hazırlanan kredi kampanyası ile Peugeot'un büyük boyutlu SUV modeli 5008, 300 bin TL için özel bir kredi seçeneği sunuyor. Tüzel müşterilere özel avantajla, 270 bin TL için geçerli olan 6 aylık vadeli ve %1,59 faizli kredi seçeneği ise geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor.

PEUGEOT 208 HATCHBACK

Ekonomik tercih arayanlar için Peugeot 208, 120 bin TL için geçerli olan 12 aylık vadeli ve %0,99 faizli kredi seçeneği sunuyor.

PEUGEOT 508 MODELİ

Son olarak, Peugeot'un şık ve modern tasarıma sahip sedan modeli 508, 220 bin TL için geçerli olan 12 ay %0,99 faizli kredi seçenekleriyle satışa sunuluyor. Yıl sonu kampanyası ile alıcılarını bekleyen 508, şıklık ve performans arayanları cezbetmeye hazır.

Peugeot'un bu özel kredi kampanyasıyla otomobil tutkunları, hayallerindeki araçlara daha kolay ve uygun koşullarla sahip olma fırsatını yakalıyor. Kampanya detayları ve daha fazla bilgi için Peugeot bayilerine başvurabilirsiniz. Kampanyanın stoklarla sınırlı olduğunu unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN