Ayçiçek yağı ve tuvalet kağıdında görülmemiş indirim! Torbasını alan koşuyor... Son gün yarın bitmeden yetişin

Ayçiçek yağı ve tuvalet kağıdında görülmemiş indirim! Torbasını alan koşuyor... Son gün yarın bitmeden yetişin

2022 yılının başından bu gıda fiyatlarına peş peşe zam yapılmış ve fiyatlar uçuk rakamlara ulaşmıştı. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında ise ayçiçek yağı ile tuvalet kağıdı gelmekte. Vatandaşlar ucuza ürün alabilmek için marketler tarafından yapılan indirimleri araştırırken beklenen haber geldi. O marketlerde ayçiçek yağı ve tuvalet kağıdında dev indirim başladı. Son gün yarın, stoklar bitmeden yetişin. İşte indirim haberinin detayları...

Yeni yılla beraber birçok gıda ürününe peş peşe zam yapıldı. Gelen zamlar sonrası fiyatlar uçuk rakamlara ulaşırken vatandaşlar ucuza ürün alabilmek için zincir marketler tarafından yapılan indirimleri yakından takip etmeye başladı. Bu doğrultuda beklenen indirim haberi geldi. O marketlerde ayçiçek yağı ve tuvalet kağıdı yarı fiyatına kadar düştü. Dev kampanya yarın sona eriyor. Yetişen torbasını doldurup çıkıyor. Geç kalmadan yetişin! İşte detaylar haberimizde...

AYÇİÇEK YAĞI VE TUVALET KAĞIDINDA GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİM

Kaliteli ve indirimli fiyatlarıyla tüketicilerin yakın takibinde olan Migros, kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir indirim kampanyasını duyuran Migros, 13-19 Ocak arasında geçerli olacak indirimini duyurdu. Söz konusu kampanya çerçevesinde pek çok ürün müşterilerle buluşurken, ayçiçek yağı, çay ve tuvalet kağıdı indirimi dikkatlerden kaçmadı.

SON GÜN YARIN! BİTMEDEN YETİŞİN

Migros’un açıklamasına göre, 13 Ocak tarihinde başlayacak ve 19 Ocak’a kadar devam edecek kampanyası süresince Sofia parfümlü tuvalet kağıdı 8’li 42,90 TL, Orkide ayçiçek yağı 4 litre 134,90 TL ve Çaykur tiryaki çayı 1000 gram 66,90 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

O KARTLARI KULLANANLAR YARARLANABİLECEK

İndirim kampanyaları ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Migros, mağazalardan ve Migros uygulamasından ürünler ulaşılabileceğini belirtti. Ürünlerin fiyatları hakkında bilgilendirmede bulunan Migros, Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde açıklanan fiyatların geçerli olacağını açıkladı.

İşte Migros indirimli ürün listesi ve güncel fiyatlar...

b2-001.jpg

b3.jpg

b4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN