Binance CEO'su Zhao, en büyük önceliklerini açıkladı

Binance CEO'su Zhao, en büyük önceliklerini açıkladı

Kripto para platformu Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao, en büyük önceliklerinin regülasyonlar alanında görev yapacak daha fazla çalışan istihdam etmek olduğunu belirtti.

Dünyanın en büyük kripto para platformu Binance, farklı ülkeler tarafından farklı regülasyonlarla karşı karşıya. Binance, temel hedefini regülasyon ekibini genişletmek olarak açıkladı.

Bloomberg yayınına katılan kripto para Borsası Binance'in CEO'su Changpeng Zhao, önceliklerinin regülasyonlar alanında görev alacak çalışanları artırmak olduğunu belirtti.

Binance’in ABD'li yetkililerle konu hakkında düzenli toplantılar gerçekleştirmek istediğini belirten Zhao, Bloomberg TV'ye verdiği röportajda, "Neredeyse tüm zamanımı uyum sürecine harcıyorum. Borsanın günlük operasyonlarına gerçekten katılmıyorum.” dedi.

ABD’li yetkililer, suçluların kara para aklama ve fidye yazılım işlemlerini gizlemek amacıyla kripto borsalarını kullandığı konusunda uzun süredir endişe duyduklarını açıklamışlardı.

Cayman Adaları'nda kurulan Binance'ın Singapur'da bir ofisi bulunuyor. Bunun yanında borsanın belirli tek bir merkez ofisi bulunmuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN