Bir bankadan daha promosyon güncellemesi! Denizbank'tan emeklilere büyük jest: Tutarı açıkladı

Bir bankadan daha promosyon güncellemesi! Denizbank'tan emeklilere büyük jest: Tutarı açıkladı

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren yeni bir promosyon haberi geldi. Bankalar promosyon konusunda birbiriyle yarışa girerken Denizbank'tan emeklilere büyük jest! İşte Denizbank’ın emekliler için yeni promosyon kampanyaları…

Hem devlet bankaları hem özel bankalar emeklilere farklı tutarlarda promosyon kampanyaları sunarken birbirleriyle adeta bir yarış içinde ilerliyorlar. Bankalar daha çok müşteri çekmek adına emekli promosyonlarını sık sık güncellerken bu rekabet içerisinde bir banka daha verdiği promosyonla gündem oldu. Denizbank, emeklilerin sevineceği promosyon miktarlarını açıkladı. İşte detaylar…

p-4.jpg

DENİZBANK PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

Denizbank’tan Promosyon almak isteyen emekli vatandaşlar e-Devlet / SGK Müdürlükleri, Emekli Sandığı emeklileri için ise çalıştıkları kurum veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı'na başvuruda bulunarak banka tercihlerini değiştiriyor ve buradan Denizbank olarak belirtiyor.

Denizbank şubelerine giderek veya MobilDeniz üzerinden başvuru yapan emekliler promosyon imkanlarından yararlanabiliyor.

yeni-proje-3.jpg

DENİZBANK NE KADAR EMEKLİ PROMOSYON VERİYOR?

0-9.999 TL arası maaş alanlar: 5000 TL

10.000-14.999 TL arası maaş alanlar: 8.000 TL

15.000-19.999 TL arası maaş alanlar: 10.000 TL

20.000 TL ve üzeri maaş alanlar: 12.000 TL

yeni-proje-4-001.jpg

PROMOSYONLAR NE ZAMAN ÖDENİYOR?

Başvuru yaptıktan sonra, ilk maaşın bankaya yattığı tarihi takip eden 2 iş günü içinde emekli promosyonları hesaplara yatırılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN