Bu fiyatlar en uygun olanlar... Araba almayı düşünenler mutlaka baksın! İşte 2022 yılının en uygun fiyatlı sıfır araba modelleri

Bu fiyatlar en uygun olanlar... Araba almayı düşünenler mutlaka baksın! İşte 2022 yılının en uygun fiyatlı sıfır araba modelleri

2022'nin en ucuz yeni otomobil modelleri belirlendi. Fiat Egea, 2022'nin en ucuz yeni otomobili oldu. Hyundai, Toyota, Dacia, Fiat, Citroen ve Honda, otomatik vitesli arabalarda en uygun fiyatlı otomobiller arasında yer alıyor.

Aracın teknik özellikleri, motorunun büyüklüğü ve artan teknik donanımları aracın fiyatını etkiliyor. Ayrıca aracın satıldığı ülkedeki vergiler ve gümrük ücretleri yeni bir aracın fiyatına eklenebilir. Markaya bağlı olarak benzer teknik özellik ve donanıma sahip araçlar farklı fiyatlarla satılabilir. Türkiye'de satılan otomobiller genel olarak hatchback, sedan, minivan ve SUV sınıflarında yer alıyor. 2022'de bu sınıflardaki en ucuz yeni arabaları bulmak, kapsamlı bir pazar araştırması gerektirecektir. Yeni araba fiyatlarına ilişkin yorumlar ve derecelendirmeler de kullanıcıların yeni araba satın almasına yardımcı olur.

2022 yılının en uygun fiyatlı sıfır araba modelleri

2022 için en ucuz yeni araba modellerini satan markalar ise Hyundai, Renault, Fiat, Kia, Toyota, Volkswagen olarak sıralanıyor. Uygun fiyatlı yeni arabalar genellikle hatchback sınıfındadır. Ek olarak, uygun fiyatlı yeni arabalar düşük motor hacmi ve beygir gücüne sahiptir. Ayrıca ucuz yeni arabalar genellikle benzinli yakıt tüketimi ile satılmaktadır. Şirketler zaman zaman yeni araba kampanyaları yürütür. Araçlar bu dönemde satın almak daha ucuzdur. Ayrıca engelli aracının fiyatı aracın teknik özelliklerine göre değişiklik gösterebilmektedir.

EN UYGUN SIFIR ARAÇ FİAT EGEA

Sıfır arabalarda yeni nesil teknik özellikler, ekonomik krizler, yükselen hammadde fiyatları yeni otomobil fiyatlarını etkiliyor. Türkiye'de satılan sıfır araçlar da bu artışlardan etkilendi. 2022 yılında Türkiye'de öne çıkan bir otomobilin en düşük fiyatı 270 bin TL civarındadır. Hyundai, Fiat, Ford, Volkswagen, Kia ve Renault, uygun şekilde etiketlenen ve sıfır araba fiyatlarına satılan markalar arasındadır. 

İşte 2022 yılının en uygun fiyatlı sıfır araba modelleri

2022 yılına en uygun yeni araç modeli Fiat Egea modeli oldu. 2022'de maliyetler arttıkça, uygun fiyatlı ve ekonomik yeni araba bulmak giderek zorlaşacak. Bununla birlikte, yeni bir araba satın almanın, kullanılmış bir araba satın almaya göre bazı avantajları vardır. Bu avantajlar arasında; yeni otomobilin üretici garantisi kapsamında olması, araç donanımları ve güvenlik ekipmanlarının son nesil teknoloji ile donatılması ve sürüş konforu üst düzeydedir.

EN UCUZ OTOMATİK VİTES ARABA MODELLERİ HANGİLERİDİR?

Otomatik arabalar, manuel arabalardan daha pratiktir. Ayrıca otomatik şanzımanlı araçlar da sürücüye sürüş sırasında daha iyi kontrol sağlıyor. 2022 yılında Türkiye'de satılacak en ucuz otomatik şanzımanlı otomobil markalarından biridir. Hyundai, Toyota, Dacia, Fiat, Citroen, Honda. Türkiye'de satılan diğer en ucuz otomatik şanzımanlı araba modelleri:

Fiat Egea Easy 6; 1.6 Multijet 130 HP: Bu araba modeli önden çekişlidir. Dizel motorlu bir araç 100 km'de ortalama 4,3 litre yakıt tükettiği bilinir. Krom kapı kolları aracınıza estetik bir dokunuş katar.

Honda City Elegance; Otomatik 1.5 Benzinli araç modeli Honda Design CVT şanzıman sistemi yakıt tasarrufunu artırır. Önden çekişli bir aracın ortalama yakıt tüketimi 100 km'de 6,2 litredir. Ayrıca LED stop lambaları ve alüminyum jantlar araca modern bir görünüm kazandırıyor.

Toyota Corolla 1.5 Vision; 5,8L/100km yakıt verimliliği ile dikkat çeken bir otomobil. Yakıt türü benzindir. Otomobilin ön kısmındaki dokunmatik ekran ve gövde çizgileri otomobilin teknik karakterinin altını çiziyor.

Hyundai Jump i10; Araç hatchback şasi sınıfına aittir. 1.0 litrelik motor, küçük hacmine rağmen mükemmel çekiş özellikleri sergiler. Benzinli bir otomobilin ortalama yakıt tüketimi 100 km'de 5,7 litredir.

Dacia Duster Comfort; Otomatik Şanzıman 1.3 Turbo Araç motoru 150 hp güç üretiyor. Araç yüksekliği yüksektir, bu nedenle engebeli yollarda bile kullanımı kolaydır. Benzinli modeller 100 km'de ortalama 6,4 litre yakıt tüketiyor.

Citroen C3 Automatic; 1.2 Puretech: Araçta 6 vitesli şanzıman bulunuyor. 100 km'de ortalama 4,8 litre benzin tüketir. Kompakt görünmesine rağmen bagaj kapasitesi 300L.

2022'NİN EN UYGUN HATCHBACK ARABALARI

2022 yılının en uygun fiyatlı sıfır araba modelleri

Türk hatchback araba modellerine ait manuel şanzımanlı arabalar, otomatik şanzımanlı arabalardan daha ucuzdur. 2022 yılına en uygun hatchback otomobil modelleri; Hyundai, Fiat, Renault ve Ford markaları. İşte 2022'de satılacak en ucuz hatchback otomobiller..

Hyundai i10 1.0 MPI 67 HP Jump; Araç 0 km'den 100 km'ye yaklaşık 17.3 saniyede hızlanıyor. Beş ileri vitesli bir araç için ortalama yakıt tüketimi 5,2 litredir.

Fiat Egea Hatchback 1.4 Fire 95 hp Manuel; Önden çekişli otomobil 0'dan 100 km'ye ortalama 12.10 saniyede hızlanıyor. Benzin tüketen araçlar 50 litre depo kapasitesi ile satılmaktadır. Ortalama yakıt tüketimi 100 km'de 6,8 litredir.

Renault Clio Joy 1.0 65hp Manuel: 5 vitesli araba benzine benzer yakıt tüketir. 100 km'de ortalama 4,9 litre tüketim ile araç dikkatleri üzerine çekti.

Ford Fiesta 1.0L EcoBoost 100hp Otomatik Şanzıman; 1.0 deplasmanlı motorla 0'dan 100 km'ye ortalama 12,2 saniyede hızlanıyor. 6 vitesli AT otomobilin yakıt tüketimi 100km'de yaklaşık 5,2 litredir.

2022'NİN UYGUN FİYATLI ARAZİ ARAÇLARI

2022'NİN UYGUN FİYATLI ARAZİ ARAÇLARI

ATV'nin dört tekerlekten çekişi vardır ve bu da zorlu yollarda sürüşü kolaylaştırır. Ayrıca arazi aracının iç hacmi de oldukça büyük. Ayrıca, iyi tasarlanmış ve iyi donanımlı bir SUV'nin üstün donanımı ve dört tekerlekten çekişi fiyat etiketini yükseltiyor. 2022 yılında Türkiye'de satın alınabilecek en ucuz yeni SUV modellerini üreten markalardan biri. Fiat, Hyundai, Dacia ve Kia öne çıkıyor. Bu markalar, SUV özellikli ekonomik model arabaları ortalama 470.000,00 TL'ye satıyor.

2022'NİN EN UCUZ ELEKTRİKLİ ARABALARI

2022'NİN EN UCUZ ELEKTRİKLİ ARABALARI

Çevre dostu bir şekilde üretilen elektrikli araçlar, düşük yakıt maliyetleri ve sessiz sürüş keyfi ile öne çıkıyor. Yeni nesil teknoloji ile üretilen elektrikli araçlar, benzinli ve dizel araçlara göre daha düşük yakıt maliyetine sahiptir. Elektrikli araçlar, benzinli ve dizel yakıt sistemli modellerden biraz daha pahalıya mal olabilir. 2022 yılında Türkiye'de satılacak en uygun elektrikli otomobil modelleri..

Renault Zoe: 52 kWh pil, aracın ortalama 395 km yol kat etmesine olanak sağlıyor. Araç ayrıca elektrikli sürücü yardım cihazları ile donatılmıştır.

MG ZS EV Luxury: MG ZS EV Luxury elektrikli otomobil modelini ve 143 beygirlik bir otomobili kullanıcıların beğenisine sunuyor. Tam dolu pil kapasitesi ile menzil 263 km'dir.

Hyundai Kona Electric: Elektrikli otomobil modeli Kona, 136 hp güç çıkışına sahip. Araç tam yükte maksimum 305 kilometre menzile sahip.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN