Çarpıcı Bitcoin açıklaması: Kimse kapatamaz

Çarpıcı Bitcoin açıklaması: Kimse kapatamaz

Binance CEO'su Changpeng “CZ” Zhao, gelenekler paralarla, kripto paraların zaman içerisinde birlikte çalışacağını açıkladı.

Bu tartışmaların etkisi altında kripto paraların geleceğinin konuşulduğu Consensu 2021 konferansı düzenlendi.

Sanal ortamda düzenlenen konferansa dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in kurucusu ve CEO'su Changpeng “CZ” Zhao da katıldı.

AMAZON BENZETMESİ

NTV'nin haberine göre Konferansta önceden kaydedilmiş bir konuşması yayınlanan CZ, "500 milyon insanın zihninde yer edinmiş ortadaki teknoloji düşünüldüğünde, artık hiç kimse kapatamaz diye düşünyorum" dedi.

Zhao'ya göre finansal dünya Bitcoin teknolojisiyle ortaya çıkan imkanları daha fazla kullanacak ve bu teknoloji yakın gelecekte insanların hayatında daha fazla yer edecek.

Zhao, Bitcoin ve diğer kripto paralarsa savaşmanın 1990'larda Amazon'un internete getirdiği iş modeline karşı çıkmakla aynı olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN