Coca-Cola'dan deprem bölgelerine yardım

Coca-Cola'dan deprem bölgelerine yardım

Coca-Cola, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya'da depremde iş yerleri yıkılan veya ağır hasar alan esnafa destek oldu. "Yeniden Yaşam Projesi" kapsamında, depremlerden etkilenen 4 ilde toplam 70 konteyner iş yeri afetzedelere teslim edildi.

Coca-Cola Türkiye, Anadolu Vakfı ve Toktut Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen "Yeniden Yaşam Projesi" kapsamında, depremlerden etkilenen 4 ilde toplam 70 konteyner iş yeri afetzedelere teslim edildi. Esnafa bakkal-market ve yeme-içme konteynerleri olarak üretilen iş yerleri, raf, tezgah, soğutucu ve diğer ekipmanlarla hibe edildi. Yasin Güç ve Özlem Coşar gibi depremden etkilenen esnaf, aldıkları destekle yeniden ayakta kalmaya çalışacaklarını belirtti.

7-003.jpg

"ALDIĞIMIZ DESTEKLE HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerle büyük bir felaket yaşadıklarını dile getiren Coşar, "Depremde, babamı, eşimin babasını ve kuzenlerimi kaybettim. Yani her şeyimizi kaybettik. Coca-Cola'dan aldığımız destekle hayata tutunmaya çalışıyoruz. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Yeniden çalışabilmek çok güzel" diye ifade etti.

8-001.jpg

300 KIZ ÖĞRENCİYE BURS YARDIMI

Emek Mahallesi'nde yıkılan kasap-fırın işletmesinin bulunduğu yerde konteynerde hizmet vermeye başlayan Nuri Başak, depremde çok sayıda akrabasını kaybetmesine rağmen Coca-Cola'nın iş yeri desteği sayesinde yeniden ayakta kalmayı başardı. Başak, iş yeri desteği sayesinde işlerinin iyi gittiğini belirtirken, Coca-Cola'nın "Kız Kardeşim Projesi" kapsamında depremzedelerden 300 kız öğrenciye burs vermeye devam ettiği bildirildi.

6-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN