Ekmek fiyatlarına yeni zam! Fırına giden neye uğradığını şaşırdı: Bir gecede tam 2 lira...

Ekmek fiyatlarına yeni zam! Fırına giden neye uğradığını şaşırdı: Bir gecede tam 2 lira...

Temel gıda ürünlerine gelen zamlardan payını şimdi de ekmek aldı. Son zamların ardından 200 gramı 5 TL'ye satılan ekmeğin güncel fiyatı 7 TL'ye yükselirken, ekmekle birlikte simit fiyatları da arttı. İşte, ekmek ve simit fiyatlarındaki son durum...

Ankara Fırıncılar Odası tarafından alınan yeni karar doğrultusunda ekmek fiyatları değişti. Alınan zam kararı sonrasında başkentte 5 liraya satılan 200 gramlık ekmekler 7 lira oldu.

Zammın ardından, Ankara'da ekmek fiyatları yeniden güncellenirken, Ankaralıların günlük ekmek tüketiminde de gözle görülür bir değişiklik yaşanacağı tahmin ediliyor.

haber-11-ic-asil.jpg

EKMEK FİYATLARI SİMİTE DE VURDU

Ayrıca Ankara'da yapılan zam yalnızca ekmek fiyatlarıyla da sınırlı kalmadı. Ankara Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş, maliyetlerde yaşanan artışı sebep göstererek simit fiyatlarını artırdıklarını duyurdu.

Bu kapsamda Ankara'da 100 gramlık simidin fiyatı 10 liraya yükselmiş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN