Emekli promosyonlarında yarış devam ediyor! O banka emeklilere 5 bin lira vereceğini duyurdu

Emekli promosyonlarında yarış devam ediyor! O banka emeklilere 5 bin lira vereceğini duyurdu

Emeklileri yakından ilgilendiriyor. Maaşınızı başka bir bankaya aktarmadan önce bir banka kontrolü yaptığınızdan emin olun. Emeklilik promosyonlarının yenilendiği kaydedildi. Özel bankalar promosyon ücretlerini birer birer güncelledi ve son olarak QNB Finansbank promosyon ücretlerini güncelledi. Bu doğrultuda emeklilere 5 bin TL verilecek denildi. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Özel bankalar emeklilere verilen promosyon miktarlarını güncellemeye devam ediyor. Son olarak QNB Finansbank emekliliği teşvik eden bir kampanyaya katıldı.

Bankanın bu konuda yaptığı duyuruda 5 bin TL indirim yapılacağı belirtilirken, ayda iki kez tüm yurt içi banka ATM'lerinden ücretsiz para çekme hakkı paylaşıldı. Bir emeklinin promosyon alabilmesi için maaşını bankaya yatırması ve 3 yıl içinde maaşını alacağına söz vermesi gerekir.

SAĞLANAN AVANTAJLAR

Mesai saatleri içerisinde EFT ve Bireysel İnternet Şubesi ve QNB Mobil'den yapılan TL transfer işlemlerinde işlem ücretinden muaf tutulacağı duyurulsa da, diğer faydalar şu şekilde aktarıldı:

QNB Finansbank şubelerinde işlem önceliği

Emekli Bankacılığı Müşterilerine özel 0850 222 11 00 numaralı CardFinans Emekli kredi kartı ile QNB Finansbank Emekli Bankacılığı hizmetini kullanma şansı; İlk yıl için üyelik ücreti yoktur. Bu yılın sonunda CardFinans Emekli kredi kartına bağlı en az bir adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduğu ve bu talimat düzenli olarak ödendiği sürece bu kredi kartından yıllık üyelik ücreti alınmaz. Bankadan emekli maaşı alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 1200 TL'ye varan indirime sahip oluyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN