Evden harçlığını çıkarmak isteyen ev hanımlarına iş fırsatı! İŞKUR detayları paylaştı: Tek şart okur yazar olmak

Evden harçlığını çıkarmak isteyen ev hanımlarına iş fırsatı! İŞKUR detayları paylaştı: Tek şart okur yazar olmak

İŞKUR, evden çalışmak isteyenlere de yeni iş fırsatları sunmaya devam ediyor. Özellikle ev hanımlarını kapsayan bu iş fırsatları ile ev bütçesine katkı sağlamak mümkün. İşte, evden harçlığını çıkarmak isteyen ev hanımlarına iş fırsatı detayları...

Birçok kişi artık evden çalışma sistemine yönelirken, İŞKUR'dan da bu talebe karşılık ilanlar gelmeye devam ediyor. Evde paketleme işi için özel ilan yayınlayan İŞKUR, bu şekilde özellikle ev kadınlarına para kazanma fırsatı sunuyor.

Evde paketleme işi, esnek çalışma saatleri ve ev konforunda iş yapma avantajıyla dikkat çekiyor. İŞKUR tarafından sunulan bu fırsat, özellikle evde çalışarak ek gelir sağlamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat oluyor.

h-9-1.jpg

İŞKUR EVDEN PAKETLEME İŞİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR tarafından paylaşılan evden paketleme işine başvurmak isteyenlerin taşıması gereken şartlar şunlardır:

18-55 yaş aralığında ve okur yazar olmak. Bu iki şartı taşıyan herkes İŞKUR resmi web sitesi üzerinden ilgili ilanlara başvuru yaparak evden paketleme işi ile ek gelir sağlayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN